Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

Κέβιν: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»

Το αγωνιστικό και όχι το οικονομικό κομμάτι μιας συμφωνίας κοιτάει ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Κέβιν Μαρτίν Γκαρθία Μαρτίνεθ, όπως δήλωσε στην SportDay.

Κέβιν: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα»
Σημασία -καθαρά- στο αγωνιστικό κομμάτι και τις υποχρεώσεις του με τον Παναιτωλικό δίνει ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, Κέβιν Μάρτιν Γκαρθία Μαρτίνεθ, γνωστός και ως Κέβιν, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στην SportDay για την σχέση του με το ποδόσφαιρο.

«Πάντα μου άρεσε να γίνω παίκτης. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Και η Μαγιόρκα μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ευτυχώς τα κατάφερα», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και τόνισε:

«Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, αρκεί να παίζω μπάλα», και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Εχω μεγαλώσει με την άποψη ότι ο παίκτης πρέπει να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Τα χρήματα έρχονται μετά. Φυσικά είναι σημαντικά, αλλά πρώτα πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνεις. Σκιαγραφώ τον εαυτό μου ως εξής. Εκτός γηπέδου θέλω να έχω μία ήρεμη ζωή και να βοηθάω τον κόσμο. Μέσα στο γήπεδο όμως προτεραιότητά μου είναι να δικαιολογώ τα χρήματα που παίρνω. Απολογούμαι στην ομάδα μου και θέλω να δείχνω ότι αξίζω να παίζω σε αυτή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: