Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μένει Τουρκία ο Γκέκας!!

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Φάνης Γκέκας! Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο διεθνής φορ θα φοράει ξανά απ’ του χρόνου την φανέλα της Ακίσασπορ που πρόπερσι την είχε σώσει… μόνος του.

Μένει Τουρκία ο Γκέκας!
Σε μια ομάδα που γνωρίζει τα κατατόπια επιστρέφει ο Φάνης Γκέκας! Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο διεθνής φορ τα βρήκε σε όλα με την Ακίσασπορ και συμφώνησε για διετές συμβόλαιο.

Και λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον παίκτη!

Ο 34χρονος επιθετικός έχει φτιάξει εξαιρετικό όνομα στη γείτονα χώρα, λόγω των επιτευγμάτων του. Γι’ αυτό και η Ακίσα του πρότεινε συμβόλαιο, αφού το ότι αγωνίζεται στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου της χώρας, το χρωστά εν πολλοίς και στον Γκέκα όταν τη σεζόν 2012-13 την είχε… σώσει μόνος με 12 γκολ στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Και πέρσι ο Έλληνας άσος αγωνιζόταν επί τουρκικού εδάφους, όπου πάλι είχε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Κόνιασπορ, με την οποία μέτρησε 13 γκολ σε 24 συμμετοχές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: