Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ίντερ στα πέναλτι!!

Αφού η κανονική διάρκεια δεν έβγαλε νικητή (1-1), Ρεάλ Μαδρίτης (πιτσιρικάδες) και Ίντερ έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με τους «νερατζούρι» να παίρνουν τη νίκη, αλλά ένα βαθμό. Γκολάρα ο Μπέιλ

Ίντερ στα πέναλτι (video)
Ρονάλντο, Χάμες, Μόντριτς, Κρόος, Μπενζεμά, Τσάμπι Αλόνσο και γενικά (σχεδόν) όλα τα «βαριά πυροβολικά» της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκτός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της για τη νέα χρονιά στο International Champions Cup (στον όμιλο με Μαν. Γιουνάιτεντ-Ρόμα).

Ο Μπέιλ ήταν ο μόνος απ’ τους «αστέρες» που έπαιζε για τους Μαδριλένους κόντρα στην Ίντερ και παρά το δοκάρι που είχε στο 4’, κατάφερε έξι λεπτά αργότερα να ανοίξει το σκορ με φοβερό μακρινό σουτ!

Η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε κάποια... μπαλάρα στη συνέχεια, με τους «νερατζούρι» να προσπαθούν να παίξουν στα ίσα τους πρωταθλητές Ευρώπης, να υπάρχουν και κάποια νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά το ματς να κυλάει χωρίς τις πολλές φάσεις. Τελικά ο Ικάρντι κατάφερε να το φέρει στα ίσα στο 68’ με πέναλτι, διαμορφώντας το τελικό 1-1, καθώς στη συνέχεια το τέμπο παρέμεινε το ίδιο με τους Ιταλούς να ‘χουν ακόμα μια διπλή κλασική ευκαιρία για γκολ.

Επειδή όμως έπρεπε να βγει νικητής (αν και στη βαθμολογία πήραν από ένα βαθμό), οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με αυτή του Ματσάρι να παίρνει τη νίκη με 3-2. Ο γκολκίπερ της Ίντερ, Καρίτσο έβγαλε τις εκτελέσεις των Ίσκο, Ιγιαραμέντι, ενώ ο Μοσκαρέλ σημάδεψε άουτ, την ώρα που οι «νερατζούρι» είχαν δύο πέναλτι χαμένα (άουτ ο Εμβιλά, απόκρουση του Ναγκατόμο).

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Χεσούς Φερνάντες), Καρβαχάλ, Πέπε (65’ Μοσκαρέλ), Νάτσο, Γιορέντε, Ιγιαραμέντι, Μεντράν (65’ Ντέρικ), Ίσκο, Βάσκεθ, Ντε Τόμας (53’ Σομπρίνιο), Μπέιλ (53’ Μ. Γιορέντε)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (63’ Καρίτσο), Βίντιτς, Ρανόκια (63’ Αντρεόλι), Χέσους, Ντ’Αμπρόσιο, Τζόναθαν (90’ Μπονατσόλι), Κουζμάνοβιτς (63’ Εμβιλά), Όμπι, Ντοντό (78’ Ναγκατόμο), Μπότα (78’ Λαξάλτ), Ικάρντι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: