Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Έκτη θέση στην Ευρώπη και οι Άνδρες!!

Στην έκτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης τερμάτισε η Εθνική πόλο Ανδρών, η οποία ηττήθηκε 11-7 απ’ την Κροατία στο ματς κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Έκτη θέση στην Ευρώπη και οι Άνδρες
Με ήττα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Εθνική πόλο Ανδρών, που τερμάτισε στην έκτη θέση της διοργάνωσης –όπως έκανε και στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά γνώρισε την ήττα απ’ την Κροατία με 11-7 στο ματς κατάταξης για την πέμπτη θέση, παρότι εμφάνισε καλή εικόνα στο πρώτο οκτάλεπτο.

Από κει και πέρα, οι Κροάτες πήραν το πάνω χέρι και έφτασαν σε μια σχετικά άνετη νίκη, με τους Γιόκοβιτς και Σούκνο να πετυχαίνουν από τρία γκολ, όσα και ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 3-2, 3-2

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ίβιτσα Τούτσακ): Πάβιτς, Μπούκιτς 1, Μιλάκοβιτς, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς, Μουσλίμ 2, Μπούσλιε, Σούκνο 3, Ντόμπουντ 1, Σέτκα, Ζίβκοβιτς, Μπίγιατς

3/11 π/π, 3 φουνταριστός, 5 περιφέρεια – 11/22, 50%

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Τίγκας, Φουντούλης Ι. 3, Ποντικέας, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Γαλανόπουλος

2/11 π/π, 1 φουνταριστός, 4 περιφέρεια – 7/23, 30,4%
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: