Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Γκάλης: «Απλά μια στάση. Το 2015 μπορούμε μετάλλιο»

Καμία καταστροφή δεν ήρθε για την «αγαπημένη Εθνική των Ελλήνων» μετά τον αποκλεισμό απ’ το Μουντομπάσκετ, όπως είπε ο Νίκος Γκάλης που εξέφρασε την αισιοδοξία του για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες.

Γκάλης: «Απλά μια στάση. Το 2015 μπορούμε μετάλλιο»
Ως μια προσωρινή στάση του μεγάλου ταξιδιού των επιτυχιών της Εθνικής Μπάσκετ «βλέπει» τον αποκλεισμό στη φάση των 16 του Μουντομπάσκετ ο Νίκος Γκάλης. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ ξεκαθάρισε πως δεν είναι καταστροφή η ήττα απ' τη Σερβία κι έδωσε σύνθημα για ανάκαμψη και επιστροφή στο βάθρο, αρχής γενομένης απ' την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, το Ευρωμπάσκετ του 2015.

Το σχόλιο του θρύλου Νίκου Γκάλη μετά την ήττα-αποκλεισμό απ’ τη Σερβία:

«Δυστυχώς η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στους Σέρβους και αποχαιρέτησε αυτόν τον θεσμό. Αν και είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια δυνατότητες ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε, σ' αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της και το πλήρωσε. Πιστεύω ότι πληρώσαμε τον τίτλο του φαβορί. Αυτό μας άγχωσε σε αντίθεση με τους Σέρβους που έπαιξαν πιο ελεύθερα και πήραν αυτό που ήθελαν. Όμως δεν ήρθε η καταστροφή για την Εθνική μας. Είναι νέα ομάδα και αυτά τα παιδιά θα έχουν και άλλες ευκαιρίες για διάκριση με τα γαλανόλευκα. Υπάρχει το Ευρωμπάσκετ του χρόνου και εκεί θα κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο. Το ταξίδι για διακρίσεις που ξεκίνησε το 1987 για την αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων συνεχίζεται. Απλά έκανε χθες μια στάση. Όμως το 2015 μπορεί να έρθει ένα μετάλλιο. Πρέπει αφού ξαποστάσουν για λίγο τεχνική ηγεσία και παίκτες να δουλέψουν γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: