Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κλαούντιο, ασχολήσου...!

O Γιώργος Χελάκης γράφει για το αποτυχημένο ντεμπούτο του Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και τα λάθη του κόντρα στη Ρουμανία.

Κλαούντιο, ασχολήσου...

Ας το έχει υπόψη του ο κόουτς. Εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να ξεκουρασθεί μετά από μια τόσο πολυκύμαντη καριέρα. Το βράδι της Κυριακής μας έδωσε την εντύπωση ότι δεν ασχολήθηκε με το ματς. Δεν ασχολήθηκε δηλαδή με τη νέα του ομάδα. Σαν να μην ήξερε ότι:

- Ο Λάζαρος κι ο Κονέ έκαναν ένα εξαιρετικό Μουντιάλ.

- Ο Μήτρογλου και ο Σαμαράς δεν είχαν παίξει ούτε φιλικό προετοιμασίας.

- Ο Μάνταλος ήταν χωρίς σοβαρό επίσημο ματς και ο Διαμαντάκος είναι σέντερ φορ.

Σαν να μην έβλεπε ότι:

- Ο Μήτρογλου ήταν απλή παρουσία στο γήπεδο.

- Ο Μάνταλος αδυνατούσε να κουμαντάρει στοιχειωδώς το παιχνίδι της εθνικής.

- Ο Σάμαρης που αντικαταστάθηκε ήταν από τους λίγους ορεξάτους παίκτες.

Ολα αυτά δημιουργούν την εντύπωση ότι ο κόουτς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το παιχνίδι γιατί δεν γίνεται να γραφτεί ότι δεν ξέρει.

Στη συνέντευξη Τύπου τα έκανε ακόμη χειρότερα λέγοντας ότι έμεινε ευχαριστημένος από Σαμαρά, Μήτρογλου.

Αυτά σε ότι αφορά τον Ιταλό κόουτς. Ευθύνες αναλογούν στον καθένα ξεχωριστά από τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ρανιέρι.

Δεν ήρθε η καταστροφή από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Προβληματίζει όμως η άσχημη εμφάνιση. Ανεξάρτητα λοιπόν από τις όποιες επιλογές του προπονητή, οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν τα προσόντα να ανατρέψουν την δυσάρεστη εικόνα στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

ΥΓ: Φαντάζομαι ότι όλοι εκείνοι που περνούσαν υπέροχα τη μέρα τους σιχτιρίζοντας τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη, να έχουν καταλάβει τη βλακεία τους. Ή μήπως όχι...*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: