Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ζήσης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου…»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (90-72) της Σερβίας επί της Εθνικής ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος χαρακτήρισε καλή την πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ζήσης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου…»
Η Σερβία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε παίκτες σε σπουδαία μέρα, όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τόνισε πως η Εθνική ομάδα ηττήθηκε (90-72) δίκαια από την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης:

«Ήταν μια δίκαια νίκη για τη Σερβία. Έπαιξε ένα φανταστικό παιχνίδι. Η ομάδα που πάει με 5-0 έχει πάντα την πίεση, σύμφωνα με έναν άγραφο νόμο. Η Σερβία είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν μετρά ότι ήταν τέταρτη στον όμιλό της. Ήταν πολύ καλύτεροι από μας. Εμείς είχαμε συνηθίσει να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή και δεν το κάναμε αυτή τη φορά. Δεν επιβάλαμε το παιχνίδι μας και δεν τρέξαμε. Η Σερβία είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, είχε πολλούς παίκτες σε σπουδαία μέρα. Δεν νιώθουμε καλά, περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου και πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Ήμασταν πραγματική ομάδα. Έτσι είναι ο αθλητισμός, σε μια κακή βραδιά μπορείς να μείνεις εκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: