Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Επέστρεψε και αποφασίζουν!

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή. Επαφές του «τίγρη» και για το γήπεδο.

Επέστρεψε και αποφασίζουν
Λίγες μέρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από το Μάιο και έχουν το δικαίωμα οι σύλλογοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει το παραμικρό στην ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών, αλλά όλα θα κριθούν στη σημερινή σύσκεψη κορυφής.

Σε αυτή θα δώσει το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απουσίασε για περίπου δύο εβδομάδες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όπως γράφει η SportDay, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» αναμένεται να έχει σειρά επαφών με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανό Δέλλα με κορυφαίο ζήτημα τα μεταγραφικά.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι δύσκολα ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου επιθετικού, αφού οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ δε συγκινούν τους διοικούντες.

Η μόνη ανοιχτή υπόθεση αφορά τον Κώστα Κατσουράνη και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν τις επαφές για την επιστροφή του στην ομάδα.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης αναμένεται να έχει συζητήσεις και για την «Αγια-Σοφιά» και θα ενημερωθεί για την πορεία της εξέτασης του φακέλου, που έχει δοθεί από τις αρχές Αυγούστου στο ΔΟΚΚ. Η εκτίμηση που υπάρχει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα βρίσκεται στα χέρια τους η άδεια, ώστε σύντομα να αρχίσουν τα έργα στην ιστορική έδρα του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: