Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Δίνει το χρίσμα...!

Ο Ερασιτέχνης δίνει σήμερα το χρίσμα… για την νέα εποχή του Άρη η οποία αρχίζει με την παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δίνει το χρίσμα...

Ο Ερασιτέχνης θα δώσει το χρίσμα στον άνθρωπο ή το σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα εποχή, με τους Γιώργο Αρβανιτίδη και Γιώργο Γαλανό να προβάλλουν ως φαβορί, αλλά να μην μπορεί να αποκλειστεί και η έκπληξη από την «ομάδα» των αρειανών επιχειρηματιών που τις τελευταίες μέρες μελετά το ενδεχόμενο εμπλοκής της στο σύλλογο.

Η επιλογή είναι αρκετά κρίσιμη, αφού αυτή θα καθορίσει το μέλλον του Άρη στη νέα τάξη πραγμάτων και το πόσο σύντομα θα επανέλθει στη φυσική του θέση.

Αυτός στον οποίο θα δοθεί το χρίσμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ζήτημα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, μια και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από πρώην παράγοντες που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τη διαδικασία.

Οι θέσεις του Γιώργου Γαλανού είναι εδώ και μήνες γνωστές και οι άνθρωποι του Αρη αντιμετωπίζουν θετικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ομάδα, παρά τα κενά που παρουσιάζουν οι προφορικές δεσμεύσεις του. Απέναντί του υπάρχει η ομάδα των αρειανών επιχειρηματιών, για την οποία περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν εφόσον αυτή αποκαλυφθεί σήμερα.

Τα νερά τις τελευταίες ώρες τάραξε η επανεμφάνιση του Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος στην επικοινωνία που είχε με τον Χάρη Παπαγεωργίου έδειξε «ζεστός» να αναλάβει τον Αρη στη Γ' Εθνική.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: