Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα εποχή στον Άρη!!

Άνεμος αισιοδοξίας και... ζωής στον Άρη! Ο Γιώργος Γαλανός είναι και με τη βούλα το νέο αφεντικό των Θεσσαλονικέων που θα τους τρέξει οικονομικά στην Γ' Εθνική με στόχο να τους επαναφέρει στα σαλόνια.

Νέα εποχή στον Άρη!
Ο Γιώργος Γαλανός είναι ο νέος διοικητικός ηγέτης του Άρη! Ύστερα από 2,5 ώρες συνεδρίασης του Ερασιτέχνη και της 9μελής επιτροπής διαχείρισης κρίσεων, αποφασίστηκε να δοθεί το «χρίσμα» στον Έλληνα επιχειρηματία!

Εδώ και καιρό ο 46χρονος είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να αναλάβει δράση απ’ την Γ’ Εθνική με στόχο να επαναφέρει τους κίτρινους στην φυσική τους θέση και από σήμερα είναι έτοιμος και επίσημα για να ξεκινήσει το έργο του.

Απ’ τη στιγμή που η υπόθεση Αρβανιτίδη δεν υπήρχε πλέον στο προσκήνιο, ο Γαλανός ήταν αποκλειστικά ο μοναδικός άνθρωπος που είχε δείξει έμπρακτα (με επίσημη πρόταση και στοιχεία της οικονομικής του κατάστασης) πως θέλει να αναλάβει τα (διοικητικά) ηνία του συλλόγου.

Ουσιαστικά το νέο «αφεντικό» του Άρη θα τρέξει την ομάδα τόσο οργανωτικά, όσο και οικονομικά, εξασφαλίζοντας την χρηματοδότησή της. Εντός της ημέρας αναμένονται και οι ανακοινώσεις απ’ τον Ερασιτέχνη για να «σφραγιστεί» και τυπικά η συμφωνία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: