Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

«Βαρύ όνομα ο Κλέιτον»

Την πολύ σημαντική βοήθεια που θα προσφέρει στη Skoda Ξάνθη, αλλά και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στους αντιπάλους ο νεοαποκτηθείς Κλέιτον σημείωσε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης.

«Βαρύ όνομα ο Κλέιτον»
Αρκετά ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης μετά την εμφάνιση της Skoda Ξάνθη κόντρα στην Ινσταμπούλ Μπασάξεχιρ, σε φιλική αναμέτρηση στα πηγάδια.

Ο προπονητής των ακριτών στάθηκε και στην πολύ σημαντική συνεισφορά που μπορεί να δώσουν οι Ρούντυ, Καρυπίδης και Κομεσίδης.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε σε αυτά που μπορεί να προσφέρει μέσα στη χρονιά ο Κλέιτον.

Διαβάστε αναλυτικά τι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στο «xanthi-sport»:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα έβγαλε ενέργεια μετά το 60΄ – 65΄ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επιμένει , προσπαθεί και αν μη τι άλλο έχει ενέργεια. Σίγουρα μας έλειψε το τελείωμα σε δύο καλές φάσεις , σταθήκαμε και άτυχοι όπως στη φάση του Ρενάν, με το δοκάρι, αλλά και στη φάση του Μπέρτου.

Το παιχνίδι έγινε σε μια χρονική στιγμή που φορτώσαμε εμείς αρκετά, προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και περιμένοντας και τον Κλέιτον, ο οποίος είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει ποιότητα, την οποία και χρειαζόμαστε
».

Για τον Ρούντυ: «Η εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική και για τον Ρούντυ, αλλά και για μένα επειδή χρειαζόμουν έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Τώρα θα δούμε αν προλάβει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, το βλέπω δύσκολο να ξεκινήσω αυτόν τον παίκτη στα Γιάννενα. Θα δω αν έπαιξε με την Εθνική και αν έγινε θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα. Κατά κανόνα, βέβαια, γιατί το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά, αλλά έχω στο μυαλό μου αυτός ο παίκτης να πάρει συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Κλέιτον: «Ο Κλέιτον είναι ένα όνομα βαρύ για την Ξάνθη και με την παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργεί έτσι κι αλλιώς πρόβλημα στον αντίπαλο. Κατά την δική μου εκτίμηση, ο Κλέιτον θα μπορέσει να μας βοηθήσει 100%, υπολογίζοντας και την άλλη διακοπή με την Εθνική, παίρνοντας και εκείνες τις 15 ημέρες, νομίζω ότι τότε μπορούμε να περιμένουμε τον Κλέιτον. Τώρα βέβαια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά περίπτωση και σε ειδικούς λόγους».

Για τον Καρυπίδη και τον Κομεσίδη: «Ο Καρυπίδης έχει ένα διάστρεμμα, το οποίο έπαθε πριν από τέσσερις μέρες και γι' αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε που τον θέλαμε. Το σημαντικό είναι η παρουσία του Κομεσίδη που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αμυντικά τουλάχιστον τόσο ως αριστερό μπακ ανεξάρτητα από την επιθετική ανάπτυξη, αφού δεν έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: