Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Σαλπιγγίδης: «Καμία απογοήτευση»

Κάθε άλλο παρά εκνευρισμό και απογοήτευση θα πρέπει να φέρει στην Εθνική ομάδα η ήττα (1-0) από τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σαλπιγγίδης: «Καμία απογοήτευση»
Σίγουρος πως η Εθνική ομάδα θα καταφέρει να βρει το… δρόμο της και θα προκριθεί στο Euro του 2016, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ήττα (1-0) από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα των προκριματικών. «Δεν θα πρέπει να μας πιάνει εκνευρισμός και απογοήτευση», είπε μεταξύ άλλων ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Είχε πολλές ιδιαιτερότητες και τελείωσε άσχημα για εμάς, καθώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Όμως, δεν θα πρέπει να μας πιάνει εκνευρισμός και απογοήτευση. Δεν έχει τελειώσει κάτι, όλα τώρα άρχισαν και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ήττα από τη Ρουμανία και συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνουμε. Πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο δρόμος είναι ανοικτός για την πρόκριση και η ομάδα έχει αποδείξει πως έχει τις δυνατότητες να καταφέρει. Έχουμε έναν βασικό κορμό σε μεγάλο ποσοστό, στον οποίο έχει γίνει προσθήκη καλών ποδοσφαιριστών».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Θεωρώ πως μπορούμε να διαχειριστούμε την κακή κατάσταση σήμερα. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίζει να είναι. Πιστεύει στην ομάδα και θα το δείξει και στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: