Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο Λιμ έφερε τον Νεγρέδο»

Σημαντικότατος ο ρόλος του Πέτερ Λιμ στην απόκτηση του Νεγρέδο από την Βαλένθια επεσήμανε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρουφέτε.

«Ο Λιμ έφερε τον Νεγρέδο»
Μπορεί να μην είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της Βαλένθια αλλά ο Πέτερ Λιμ έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στην απόκτηση του Αλβάρο Νεγρέδο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό επεσήμανε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρουφέτε σε συνέντευξή που παραχώρησε την ισπανική εφημερίδα, As.

«Αρχίσαμε το καλοκαίρι γνωρίζοντας πως ο Μπερνάτ και ο Ματιέ πρόκειται να αποχωρήσουν από την ομάδα και κοιτάξτε πως τελειώσαμε την μεταγραφική περίοδο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρουφέτε και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι η Βαλένθια είναι μια πλούσια ομάδα. Αυτό δεν είναι το πλάνο μας… Αυτό που χρειάζεσαι είναι χρόνος, και σκληρή δουλειά. Η απόκτηση του Νεγρέδο ήταν αποτέλεσμα του σχεδίου που είχαμε για τις μεταγραφές αλλά και της δύναμης του Πέτερ Λιμ ο οποίος, απομένει μια υπογραφή για να είναι και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας. Ο κ.Λιμ έφερε τον Ροντρίγκο και τον Αντρέ Γκόμες γιατί έχει τα δικαιώματά τους.

Είχαμε και την ευκαιρία να αγοράσουμε τον Ένζο Πέρεζ αλλά τελικά κοιτάξαμε σε άλλα ονόματα. Ένα ήταν και του Νεγρέδο, γιατί ο προπονητής μας ήθελε να αγωνιστεί με δύο επιθετικούς. Ήταν δύσκολο να υπογράψουμε τον Νεγρέδο για οικονομικούς λόγους. Ο πρόεδρος μίλησε με τον κ.Λιμ και του εξήγησε πως έχει η κατάσταση. Η Σίτι επέμενε όμως στο ποσό της αγοράς. Και εκεί –προφανώς- ο κ.Λιμ έδωσε το ΟΚ. Χωρίς τον κ.Λιμ, ο Νεγρέδο δεν θα ήταν εδώ», κατέληξε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: