Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο χρόνος πιέζει»

ζήνδρος
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος.
Μίλησε για την επόμενη μέρα, τον Αρβανιτίδη, τον Γαλανό και τον Καλαϊτζίδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Αρχικά για το πώς βλέπει τα πράγματα τόνισε:
«Είναι ευχάριστο ότι έχουμε και δεύτερη πρόταση εκτός του κ. Γαλανού και την Παρασκευή είχαμε ένα έκτακτο συμβούλιο στο οποίο μάθαμε για το ενδιαφέρον του κ. Αρβανιτίδη και έπρεπε να οριστικοποιήσουμε κάποια πράγματα και νομίζω πως σήμερα θα αποφασίσουμε. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να τρέξουμε, φέραμε και τον κ. Καλαϊτζίδη στο Συμβούλιο, μας είπε τα δικά του τα θέματα, μας είπε ακριβώς τι χρήματα χρειάζονται, αλλά και το ότι έχει κάποιους ποδοσφαιριστές σε αναμονή και με ένα τηλεφώνημα ότι μπορεί να τους κλείσει. Πρέπει να τρέξουν τα θέματα γιατί και ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά».
Για το ότι ο κ. Καλαϊτζίδης έχει λίγους παίκτες υπογράμμισε:
«Έχει τέσσερις-πέντε παίκτες έτοιμους για να έρθουν, αλλά αρκεί να βρεθούν τα χρήματα. Ναι Έλληνες. Από εκεί και πέρα στις 14:00 έχουμε ένα συμβούλιο για το αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση και θα αποφασίσουμε. Είμαστε σε πολύ στενό περιθώριο».
Για το αν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον εκτός του κ. Γαλανού για τον Άρη είπε:
«Όχι δεν υπάρχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής».
Για το ότι ο κ. Γαλανός με μία υψηλή επιστασία μπορεί να μπει στον Άρη προσέθεσε:
«Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει γιατί κάθε τι που πρέπει να γίνει από δω και πέρα για να μην βρεθούμε στην ίδια κατάσταση, πρέπει να ελέγχονται τα πάντα».
Για το ότι όλα πλέον θα περνάνε από τον κ. Χάρη Παπαγεωργίου:
«Από εδώ και πέρα σαν Ερασιτέχνης Άρης, όλα περνάνε από τον πρόεδρο. Ακόμη και οι πληρωμές και ας έρχονται τα χρήματα από αλλού».
Σε ερώτηση για το αν πίστευε ότι θα φτάσει ο Άρης να παίζει στην Γ’ Εθνική είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα λυπηρό γεγονός, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε και το θέμα είναι να μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο. Να αλλάξουμε σελίδα γρήγορα από τις κατηγορίες τις μικρές και να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει».
Για το αν έμαθαν από τον κ. Παπαγεωργίου ότι έκανε και ο κ. Σκόρδρας πρόταση απάντησε:
«Όχι, δεν μας είπε τίποτα για τον Σκόρδα, αλλά μόνο για τον κ. Αρβανιτιδή. Ήταν ένα Σαββατοκύριακο να βρεθούμε και να μας παρουσιάσει κάποια πράγματα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Είμαστε πάρα πολύ σφιγμένοι και οπότε δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ».
Για το αν είναι αισιόδοξος ο κ. Καλαϊτζίδης:
«Μα όσο αισιόδοξος και αν είσαι και όσες ικανότητες και αν έχεις όταν δεν έχεις την ομάδα προετοιμασμένη, τους παίκτες που θέλεις όλα είναι δύσκολα. Είναι ομάδες που έχουν κάνει προετοιμασίες και δυστυχώς εμείς είμαστε πίσω. Ο κ. Καλαϊτζίδης είναι αισιόδοξος και το πολύ μέσα σε ένα μήνα θα είναι ο Άρης που όλοι τον θέλουνε και θα αποδίδει αυτά που θέλουμε».
Για το αν πέντε παίκτες κλεισμένοι ανέφερε:
«Έτσι μας είπε ότι έχει πέντε παίκτες που μπορεί να τους φέρει αύριο, αλλά πρώτα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα και να γίνουν οι κινήσεις».
Για το θέμα της επόμενης μέρας:
«Ναι, σε μια άτυπη επιτροπή, να βοηθήσουμε τον Χάρη Παπαγεωργίου που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος και είναι άξιος θαυμασμού και κάνει τα πάντα και είναι 24 ώρες το 24ωρο στη διάθεση όλων. Και δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αρμοδιότητες και στα υπόλοιπα και είναι ένα μεγάλο βάρος στους ώμους του. Νομίζω ότι έχει περάσει από κάποιες θέσεις και έχει την οργανωτική ικανότητα».
Για το αν ο Άρης επιστρέψει χωρίς χρέη στην Α’ Εθνική:
«Νομίζω ναι, ο αγώνας όλος έγινε για να φύγουν τα χρέη και είναι στο χέρι των Αρειανών να γυρίσουμε τη σελίδα, να ξεχάσουμε το παρελθόν και να τις βάσεις για τον καινούργιο Άρη».
Για το αν πιστεύει ότι υστερεί ο Άρης σε παράγοντες είπε:
«Βεβαίως φαίνεται ότι στερεί σε παράγοντες. Η διαχείριση τα τελευταία χρόνια ήταν δυσανάλογη των προσδοκιών και από εκεί φτάσαμε σ’ αυτή την κατάσταση. Από τη στιγμή που πήρε η ομάδα την κατηφόρα, δεν βρέθηκε ο παράγοντας που θα αναλάμβανε την ευθύνη να σηκώσει όλο το βάρος. Αν υπήρχε κάποιος ο οποίος θα ενέπνεε τον κόσμο, θα είχε την στήριξη για να πάρει την ομάδα. Και πάλι δεν έχουμε την πρόταση από κάποιον επιφανή Αρειανό. Οι πιο πολλοί και παλιοί διωχτήκανε από τον κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: