Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μανωλάς: «Δεδομένη η πρόκριση»

Όχι απλά αισιόδοξος, αλλά βέβαιος πως η Εθνική θα παίξει στην τελική φάση του Euro 2016 δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς μετά την ήττα απ’ τη Ρουμανία. «Αξίζαμε κάτι παραπάνω», πρόσθεσε.

Μανωλάς: «Δεδομένη η πρόκριση»
Παρούσα στην τελική φάση του Euro της Γαλλίας θα είναι η Εθνική, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, εκφράζοντας την απόλυτη βεβαιότητά του για πρόκριση.

Ο άσος της Ρόμα παραδέχθηκε πως η «γαλανόλευκη» δεν έπαιξε όπως έπρεπε και βάσει των ικανοτήτων της, αλλά θα μπορούσε να «τσιμπήσει» έστω το βαθμό, δεδομένου πως και οι Ρουμάνοι δεν ήταν το... κάτι φοβερό.

«Σίγουρα το πάθημα γίνεται μάθημα. Η Ρουμανία ξέραμε πως είναι πιο έτοιμη από εμάς, δεδομένου ότι πολλοί από εμάς ακόμα δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Αξίζαμε πάντως κάτι παραπάνω αν και δεν αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ δεδομένη την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό.

Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, δεν έβγαιναν οι αυτοματισμοί, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Με ένα πέναλτι και χωρίς να ‘χουν ευκαιρίες, μας νίκησαν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, θα πάμε για τη νίκη στην Φινλανδία, το ‘χουμε αποδείξει πως στα δύσκολα θα είμαστε εδώ και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: