Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Φόρτσαρε και στο φιλικό!!

Γκολ και… ανατροπή είχε το φιλικό που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Πλατανιάς κόντρα στην Επισκοπή στο γήπεδο των Περιβολιών, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 3-2.

Φόρτσαρε και στο φιλικό
Φιλικό με αρκετά γκολ έδωσε ο Πλατανιάς, που επικράτησε 3-2 της Επισκοπής το απόγευμα της Κυριακής στα Περιβόλια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με γκολ του Βιγιαφάν, όμως εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ του Μιλούνοβιτς στο 15’ και αυτό του Σέχου με δυνατό σουτ από 40 μέτρα στο 73’ έδωσαν τα ηνία στον Πλατανιά.

Το 3-1 έκανε πέντε λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης, για να μειώσει σε 3-2 ο Φοβάκης λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (75? Αποστολόπουλος), Μπανανά, Δημήτρης, Ζαραδούκας (46? Ζουμπουλάκης), Τέτε, Σέχου (75? Χαλκιαδάκης), Μενδρινός (46? Γουνδουλάκης), Τζίλβαν (75? Τσουράκης), Μιλούνοβιτς (46? Μπεριάν), Τόρες (46? Ναζλίδης).

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Δελήμπασης, Βιγιαφάν, Ράντοβιτς, Σπανός, Δουμάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη για την ομάδα του Ρεθύμνου οι: Κελαϊδής, Τζανάκης, Μαραθιανός, Παπαδήμας, Γουαταρά, Πετράκος, Λιονάκης και Φοβάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: