Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Λούκας: «Ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε πολύ καλά»

Ο Λούκας μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την παρουσία του στην Ντεπορτίβο Λα Κουρούνια και ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ γιατί στάθηκε δίπλα του όταν χρειάστηκε.

Ένα θερμότατο «ευχαριστώ» στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Λούκας μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα.

Σε αυτή παραδέχεται πόσο τον βοήθησε η στάση του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτηρίζοντας τον ως το δεύτερο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας στην La Voz de Galicia


Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο:

"Πάντα ήθελα να αφιερωθώ στο ποδόσφαιρο, πάντα ήμουν με μία μπάλα έξω στο δρόμο. Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας, όπως μερικοί άλλοι που έπαιζαν μαζί μου, όμως δεν υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες προϋποθέσεις στη ζωή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πολέμησα με όλο μου το μυαλό και το κατάφερα. Το ποδόσφαιρο του... δρόμου είναι διαφορετικό, πάντα θα είμαι παίκτης του δρόμου, όμως δεν τα έμαθα όλα εκεί. Επίσης η οικογένεια μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Μεγάλωσε με τους παππούδες μου και είμαι ευγνώμων, γιατί αν δεν ήταν αυτοί δε θα είχα κάνει τίποτα

Για τις προσδοκίες του κόσμου και για το αν είναι όλα όπως τα περίμενε:

"Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και το ξέρω. Εγώ είμαι εδώ, ξέρω πολλά από τα άτομα που δουλεύουν στην ομάδα και νιώθω ήδη πολύ καλά. Για να πω την αλήθεια με εξέπληξε το γεγονός ότι παρά την αλλαγή όλα είναι τόσο ομαλά".

Για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του:

"Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο, αλλά ανήκω στον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα μου και που με έβγαλε από μία πολύ δύσκολη κατάσταση στην Ουκρανία. Ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε πολύ καλά από την πρώτη μέρα, μέχρι στη στιγμή που κατάλαβε την απόφαση μου να έρθω εδώ. Όταν τελειώσει η σεζόν θα επιστρέψω στην ομάδα μου, όπου νιώθω επίσης πάρα πολύ άνετα, δεν είναι το σπίτι μου, αλλά είναι το δεύτερο σπίτι, γιατί όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Όμως τώρα πρέπει να έχω καθαρό μυαλό και να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να σώσουμε την Ντεπορτίβο".

Για τους τραυματισμούς του:

"Ήρθα με όλο τον ενθουσιασμό του κόσμου στην Ντεπορτίβο. Πέντε χρόνια δεν είχα κανέναν τραυματισμό, αλλά μου συνέβη τώρα εδώ, δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβατε. Μίλησα με τους γιατρούς και πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να μη βιαστούμε για να αναρρώσω πλήρως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: