Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

«Έχει χάσει τον έλεγχο ο Πεδουλάκης»

Χαμένος στην… αγγλική μετάφραση είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μετά την ήττα από την Κράσνιε Κρίλια στη VTB League.

«Έχει χάσει τον έλεγχο ο Πεδουλάκης»
Ακόμη πιο κοντά στην… έξοδο από την Ούνιξ βρίσκεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον πρόεδρο της ομάδας του Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, να δηλώνει στο ρωσικό Τύπο πως ο Έλληνας προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο, καθώς δεν μιλάει καλά αγγλικά!

«Η ομάδα έχει πολλούς ξένους, κυρίως Αμερικανούς. Κι αυτό είναι δύσκολο, από τη στιγμή που ο Έλληνας προπονητής δεν γνωρίζει καλά αγγλικά, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο, αφού όλα γίνονται μέσω διερμηνέα», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, στην ιστοσελίδα «itar-tass», για να συμπληρώσει:

«Η αναμέτρηση με την Κράσνιε Κρίλια περιμέναμε να ήταν σαν… προπόνηση, αφού σε λίγες μέρες αντιμετωπίζουμε την Αναντολού Εφές στην Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί στο ποστ παιχνίδι, εκτός από τον Ντ’ Ορ Φίσερ. Αντιθέτως, σε άλλες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες. Βέβαια, ίσως να παίζει ρόλο και η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, καθώς έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα τη σεζόν, λόγω των προκριματικών της Ευρωλίγκας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: