Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τα δύο… μέτωπα του ΠΑΟΚ!!

Τη στάση τους για το προσεχές συμβούλιο της Λίγκας θα αποφασίσουν σήμερα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Τα δύο… μέτωπα του ΠΑΟΚ
Στην ελληνική πραγματικότητα επιστρέφουν από σήμερα ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Ζήσης Βρύζας, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Αγγλία για διαφορετικά θέματα ο καθένας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε επαφές για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διάφορους άλλους ευρωπαϊκούς φορείς, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου είχε συναντήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ο Βρύζας, μάλιστα, αναμένεται να ενημερώσει για τα μεταγραφικά τον Άγγελο Αναστασιάδη, ώστε να αποφασίσουν από κοινού πόσες και σε ποιες θέσεις κινήσεις θα γίνουν τον Γενάρη. Προτεραιότητα, πάντως, παραμένει η απόκτηση ενός χαφ, ενός στόπερ και ενός μεσοεπιθετικού.

Από εκεί και πέρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται σήμερα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την ΠΑΕ, ώστε να αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν στην επικείμενη συνεδρίαση της Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να διανοηθούν ότι θα σταματήσει και πάλι το πρωτάθλημα, για κάποιες προφορικές καταγγελίες, καθώς υποστηρίζουν πως στο παρελθόν δεν έγινε το παραμικρό όχι μόνο για ανάλογα περιστατικά όπως του Ζωγράφου, αλλά και μετά τις αποκαλύψεις με τις ηχογραφημένες συνομιλίες που δεν έχουν αμφισβητηθεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: