Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ο Χελάντερ για Ολυμπιακό, Μέλμπεργκ και Γιουβέντους!!

Ο Χελάντερ στην ερυθρόλευκη λίστα και ο διεθνής αμυντικός της Μάλμε μιλά στο gazzetta.gr για το μέλλον του, τον Μέλμπεργκ και τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Το όνομά του Φίλιπ Χελάντερ βρέθηκε σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ στη λίστα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να είναι ενθουσιασμένοι με την εικόνα του στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός της Μάλμε μίλησε στο gazzetta.gr για τα... ερυθρόλευκα σενάρια, τον... τελικό με τη Γιουβέντους και το μέλλον των Πειραιωτών στη διοργάνωση.
Πολλά τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου. Υπάρχουν επαφές;
Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον, γράφτηκαν πολλά, αλλά δεν έχω καμία επίσημη επαφή. Υπάρχουν ακόμα υποχρεώσεις με τη Μάλμε και όλα θα συζητηθούν με τον μάνατζερ μου αργότερα. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω κάποιες συνομιλίες
Ποια είναι η άποψή σου για ένα πιθανό deal;
Είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Ο  Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στα μεγάλα club του εξωτερικού. Είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά θα ήταν συναρπαστικό να έχω μια τέτοια αλλαγή στην καριέρα μου. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή παίζω στη Μάλμε, είμαι χαρούμενος που έχουμε πετύχει τόσα πολλά»
Με αφορμή τα σενάρια, συμπατριώτες σου... θυμήθηκαν τον Μέλμπεργκ και την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Ενας εξαιρετικός αμυντικός με τεράστια καριέρα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Ολοι θέλουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του Μέλμπεργκ.
«Τελικός» με τη Γιουβέντους για τη Μάλμε. Πιστεύεις πως έχετε ελπίδες να πάρετε κάτι καλό;
Κάναμε δυο εξαιρετικές εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Ατλέτικο, αλλά με τους Ισπανούς δεν ήμασταν τυχεροί. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Εχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και θα τα δώσουμε όλα με τη Γιουβέντους. Είμαστε σε θέση να πάρουμε κάτι θετικό, αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο ματς είναι. 
Δίνεις πιθανότητες πρόκρισης στον Ολυμπιακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ;
Φυσικά και δίνω, έδειξε πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, πήρε δυο μεγάλες νίκες, το πάλεψε αρκετά στην Ιταλία. Εχει πιθανότητες, αλλά είναι δυο τεράστια ματς με Ατλέτικο και Μάλμε που θα τον δυσκολέψουν αρκετά. Εχει ποιότητα για να τα καταφέρει. 
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: