Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Φάουλερ: «Αδιαφορώ για τη Γιουνάιτεντ...»

Με τον Στάριτζ τραυματία, τον Μπαλοτέλι... εκτός κλίματος και τον Λάμπερτ στον πάγκο ο Μπρένταν Ρότζερς θα ήθελε σίγουρα έναν τεράστιο φορ σαν τον Ρόμπι Φάουλερ. Ο θρύλος της Λίβερπουλ μίλησε για Κόλιμορ, Μπαλοτέλι, αποθέωσε Ρότζερς και δεν... ασχολήθηκε με Γιουνάιτεντ!
Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο συνεργάστηκες;
Απόλαυσα τη συνεργασία που είχα με τον Μάικλ Όουεν, ήταν ένας φανταστικός παίκτης, όπως εκπληκτικός ήταν και ο Χέσκεϊ. Μου άρεσε πολύ να παίζω μαζί του. Έμαθα πάρα πολλά από τον Ιαν Ρας, ήταν... τρομακτικό να παίζω μαζί του, με βοήθησε πολύ. Αν μπορώ να πω όποιος ήταν ο καλύτερος συνεργάτης μου, τότε θα έλεγα πως ήταν ο Σταν Κόλιμορ. Έχω σκοράρει τα περισσότερα γκολ με αυτόν στο πλευρό μου. Ναι, ο Σταν ήταν ο καλύτερος συνεργάτης μου
Πιστεύεις πως τα χρήματα για τον Σουάρες έπρεπε να διατεθούν καλύτερα;
Το πρόβλημα της Λίβερπουλ την τελευταία σεζόν ήταν η έλλειψη βάθους στο ρόστερ. Έτσι, υπήρχε ο κίνδυνος όταν έρχονται νέοι παίκτες. Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ένας απίστευτος διαχειριστής και εγγύηση πως θα τα κάνει καλά. Η Λίβερπουλ έχει τέσσερα πρόσωπα ανοιχτά, την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, γι αυτό χρειαζόταν η ομάδα να είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι πέρσι.

Μπορεί ο Μπαλοτέλι να πάει καλύτερα στο Ανφιλντ;
Ο Μπαλοτέλι είναι ένα φανταστικό ταλέντο, έχει σκοράρει όπου κι αν πήγε. Υπάρχει κάτι πολύ καλό πάνω του και το δείχνουν οι ομάδες στις οποίες έχει παίξει. Χρειάζεται να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρό του. Είμαι σίγουρος πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης για τη Λίβερπουλ. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο προπονητής θα έχει πάντα τη δική του τακτική και οι καλοί παίκτες πρέπει να προσαρμόζονται στα πλάνα του. Ο Μπαλοτέλι είναι καλός παίκτης και μπορεί να τα καταφέρει.

Χρειάζονται πολλές αλλαγές στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου;
Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι πραγματικά. Δεν νομίζω πως είμαστε τόσο άσχημα. Κοιτάζοντας την Πρέμιερ Λιγκ, μόνο η Τσέλσι είναι αυτή που ξεχωρίζει. Σίτι και Αρσεναλ δεν έχουν δείξει κάτι φοβερό, ενώ η Γιουνάιτεντ κινείται με αργά βήματα. Είμαστε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, είναι στα χέρια μας η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε κοντά στην πρώτη τετράδα. Δεν έχει έρθει ακόμα η καταστροφή. Πιστεύω πως ο χρόνος θα είναι σύμμαχος και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά.

Ποιον παίκτη από τους νεαρούς ξεχωρίζεις;
Υπάρχουν φανταστικοί παίκτες στη Λίβερπουλ που με έχουν ενθουσιάσει, αλλά δεν μου αρέσει να ασκείς πίεση στα παιδιά. Ξεχωρίζω τον Στέρλνινγκ. Είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στην Αγγλία, είναι παλικάρι και πιστέψτε με θα πάει ακόμα καλύτερα.

Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το μέλλον σου;
Στόχος μου να επιστρέψω στη Αγγλία. Αγαπώ το ποδόσφαιρο , αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να παίζει για πάντα, έτσι η προπονητική είναι το επόμενο βήμα. Πέρασα ωραία στην Ταϊλάνδη ως προπονητής. Αν υπάρχει ευκαιρία στο εξωτερικό τότε πραγματικά με ενδιαφέρει. Θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, όμως αν βρω κάτι σε Σινγκαπούρη, Μαλαισία θα με ενδιέφερε πραγματικά.

Χαίρεσαι με την πορεία της Γιουνάιτεντ; Γιατί εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα;
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Μάντσεστερ... Θέλω η Λίβερπουλ να πηγαίνει καλά και δεν ενδιαφέρομαι για καμία άλλη ομάδα. Ο κόσμος με ρωτά αν μισώ τη Γιουνάιτεντ, εγώ θα πω όχι. Δεν ενδιαφέρομαι αρκετά για να μισώ τη Μάντσεστερ. Οι περισσότεροι οπαδοί είναι έτσι. Δεν κερδίζεις από τα δεινά των άλλων ομάδων. Προτεραιότητά μου είναι μόνο η Λίβερπουλ.  
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: