Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Επεισόδια στο Ιταλία-Κροατία!! (video)

Για περίπου 15 λεπτά χρειάστηκε να διακοπεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ιταλία και την Κροατία, στο «Σαν Σίρο», λόγω ρίψης φωτοβολίδων από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων! Ξύλο και με την αστυνομία!

Επεισόδια στο Ιταλία-Κροατία! (video)
Η ατμόσφαιρα στο «Σαν Σίρο» και στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Κροατία μύριζε… μπαρούτι από το πρώτο ημίχρονο, όταν από την κερκίδα των φιλοξενούμενων οπαδών έπεσαν ορισμένες φωτοβολίδες. Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς πρόβλημα.

inner

Όμως, κάτι αντίστοιχο δεν έγινε στο δεύτερο μέρος. Περίπου, στο 74ο λεπτό, πάλι από την κερκίδα των Κροατών εκσφενδονίστηκαν ακόμη περισσότερες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο του «Σαν Σίρο», με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μπιορν Κάιπερς να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, έως ότου ηρεμήσει η κατάσταση, ενώ παράλληλα οι «θερμόαιμοι» οπαδοί έπαιζαν ξύλο με τους «καραμπινιέρι».

inner

Η διακοπή διήρκησε περίπου 15 λεπτά και η αναμέτρηση συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να ήταν στο 1-1 χάρη σε γκολ των Καντρέβα (11') και Πέρισιτς (15').

inner

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: