Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Άρης… κι είμαι πλέον καλά!!

Δεν εντυπωσίασε, αλλά πλέον… δείχνει καλά ο Άρης που πήρε την δεύτερη σερί νίκη του με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο, επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Άρης… κι είμαι πλέον καλά!
Έμεινε μακριά απ’ τον καλό του εαυτό ο Άρης, όμως πήρε το τρίποντο απ’ την Αναγέννηση Γιαννιτσών, επικρατώντας 1-0 με γκολ του Ατματσίδη στην έβδομη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος δείχνει να συνέρχεται απ’ το στραβό ξεκίνημα και πανηγύρισε το δεύτερο σερί τρίποντο που τον ανέβασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε τον αντίπαλο, χωρίς όμως να φτάσει στην ουσιαστική φάση. Από το πέμπτο λεπτό έδειξε τις… διαθέσεις του, με το σουτ του Καπνίδη να περνάει ελάχιστα έξω απ’ το δοκάρι του Κατρατσέα. Η Αναγέννηση προσπάθησε να απειλήσει μετά το πρώτο τέταρτο, χωρίς να τα καταφέρει, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για χέρι μετά από κεφαλιά του Καπνίδη, όμως ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση, ενώ στο 53’ ο Σιδηρόπουλος των Γιαννιτσών αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Μαζί του τον δρόμο των αποδυτηρίων πήρε και ο Βασίλης Ασλανίδης, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί.

Αμέσως ο Άρης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, με τον Ατματσίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 56’ με προβολή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουνά. Η ένταση στο παιχνίδι αυξήθηκε μετά την αποβολή και το γκολ, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μια ακόμα ευκαιρία στο 90’ όταν ο Ρένια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα -μετά από παρέμβαση αμυντικού- όμως υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ψυχογιός (69’ Χιντασέλι), Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46΄Λεμονής), Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι (80’ Ρένια)

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89' Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (83’ Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (66 Μπάρμπας), Κιόρτσης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: