Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τρεις εκτός στον Παναθηναϊκό!!

Χωρίς τους Τζούλιαν Ραίτ, Έι Τζέι Σλότερ και Εστέμοαν Μπατίστα, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Τουρόφ τη Πέμπτη (20/11).

Τρεις εκτός στον Παναθηναϊκό
Στο παιχνίδι με την Τουρόφ στην Πολωνία τη Πέμπτη (20/11) για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Ευρωλίγκας στράφηκε από σήμερα ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει υποχρέωση για το πρωτάθλημα, λόγω της αναβολής του προγραμματισμένου για αύριο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Πυλαία. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν από την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα τη Παρασκευή και σήμερα το πρωί τους περίμενε για προπόνηση.

Από αυτήν δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς τρεις παίκτες δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα, αλλά έκαναν ατομικά προγράμματα και θεραπεία. Συγκεκριμένα, έμειναν εκτός ο Τζούλιαν Ράιτ λόγω της θλάσης στο γαστροκνήμιο, ο Σλότερ λόγω του χτυπήματος που απεκόμισε στον αντίχειρα πριν το παιχνίδι της Βαρκελώνης και ο Εστέμπαν Μπατίστα, που δέχθηκε χτύπημα από τον Τόμας στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Και οι τρεις πάντως δεν πρόκειται να απουσιάσουν από τον αγώνα στην Πολωνία, καθώς αύριο (17/11) αναμένεται να προπονηθούν κανονικά.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: