Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Περάσοβιτς: «Ντεμπούτο με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς»

Στην αναμέτρηση στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια, σύμφωνα με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Περάσοβιτς: «Ντεμπούτο με Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς»
Την προσεχή Πέμπτη (20/11) είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από την ήττα, ο προπονητής των «νυχτερίδων» έχει να αντιμετωπίσει και τον… πονοκέφαλο με τον Σαμ Βαν Ρόσομ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο.

«Είχαμε καλές στιγμές στην άμυνα, αλλά η Μπαρτσελόνα τιμώρησε τα 19 μας λάθη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί τα τελευταία 2-3 λεπτά», δήλωσε αρχικά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετά την ήττα της Βαλένθια από την Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά την πρώτη συμμετοχή του Νέντοβιτς με τη φανέλα των «νυχτερίδων»: «Εάν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν δείξουν κάτι, τότε ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα ενσωματώθηκε στην ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: