Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μπρέσεβιτς: «Ουδέν πρόβλημα…»

Ο ισχυρός ανταγωνισμός και η επικείμενη απόκτηση φορ δεν αγχώνουν τον Ιβάν Μπρέσεβιτς που δεν φοβάται όσο είναι υγιής. «Μπορώ να προσφέρω τώρα», δήλωσε ο Κροάτης φορ.

Μπρέσεβιτς: «Ουδέν πρόβλημα…»
Έμεινε για πολλούς μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, είδε άλλους παίκτες να του παίρνουν τη θέση και τώρα που επέστρεψε ακούει πως η ΑΕΚ κινείται για σέντερ φορ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να παρακολουθεί παίκτες στη Βραζιλία και προσεχώς στην Ουρουγουάη. Όμως ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν πτοείται από τον ανταγωνισμό και όσο είναι υγιής πιστεύει στον εαυτό του.

«Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν κάποιος είναι καλός, παίζει. Έτσι είναι το παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος», δήλωσε ο Κροάτης φορ στο «Goal».

«Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Ήταν δύσκολα για μένα μετά τον τραυματισμό μου. Εύχομαι να μην περάσω ξανά κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα πότε θα ξαναπαίξω. Ευτυχώς ο προπονητής μού έδωσε την ευκαιρία, σκόραρα και τώρα συνεχίζω χωρίς τραυματισμούς. Ήταν μια καλή αρχή. Περιμένω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν από τον προπονητή. Είμαι έτοιμος και μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα τώρα», πρόσθεσε.

«Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος στη Super League. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα αυτός ήταν ο στόχος και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τον πετύχουμε. Στο Κύπελλο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά πιστεύω πως θα περάσουμε και μετά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», κατέληξε.

Περιμένουν Γεωργέα και διεθνείς

Μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ και συνεχίζεται η προετοιμασία… διαρκείας για το ματς με την Παναχαϊκή, που λογικά θα γίνει την Κυριακή. Τα βλέμματα θα είναι στον Νίκο Γεωργέα, που προέρχεται από τραυματισμό και μένει να φανεί αν έχει παρουσιάσει βελτίωσης. Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει από την Τετάρτη στα Σπάτα και τους Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική στο φιλικό της Τρίτης με τη Σερβία στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: