Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ένας που γεμίζει κι ένας που θωρακίζει!

Σέντερ φορ περιοχής κι αριστεροπόδαρο στόπερ αναζητεί ο Παναθηναϊκός εν όψει Γενάρη. Το «παράθυρο» για Μαυρία, οι ανανεώσεις και οι υπό κρίση παίκτες. Επιστρέφει ο Μπεργκ.

Ένας που γεμίζει κι ένας που θωρακίζει
Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο Λεωνίδας Βόκολος αν και μετρά λίγες μέρες στο νέο του ρόλο έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για την αναζήτηση παικτών. Οι στόχοι, όσον αφορά στις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, είναι πλέον συγκεκριμένοι. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός υψηλόσωμου σέντερ φορ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, που θα βοηθήσει στη διάσπαση των κλειστών αμυνών. Παράλληλα, πρόθεση των «πράσινων» είναι να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός που θα αυξήσει τις επιλογές για τα μετόπισθεν. Οι κύριες αγορές (αλλά όχι μόνες) στις οποίες κοιτάζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι η ιβηρική και η σκανδιναβική.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον Χάρη Μαυρία, αν υπάρξουν προϋποθέσεις να αποκτηθεί δανεικός, στον Παναθηναϊκό δεν θα πουν όχι. Πάντως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει υψηλό συμβόλαιο στη Σάντερλαντ και δεν κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση στη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού.

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ, σε καλό δρόμο είναι οι επαφές για την επέκταση των συμβολαίων των Μπεργκ, Νάνο και Δώνη. Αντίθετα, υπό κρίση είναι αρκετοί παίκτες που δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες, έστω κι αν κάποιοι εξ αυτών έχουν συμβόλαια που δεν λήγουν καν το καλοκαίρι: Πέτριτς, Μπαϊράμι, Μπερίσα, Μπούρμπος, Σπυρόπουλος και Χουχούμης.

Επιστροφή με… Μπεργκ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα το ματς με τον Εργοτέλη την Κυριακή στη Λεωφόρο δεν θα γίνει. Στην Αθήνα επιστρέφει νωρίτερα ο Μάρκους Μπεργκ, που επειδή ταλαιπωρήθηκε από ίωση ζήτησε να εξαιρεθεί από το φιλικό της Σουηδίας με τη Γαλλία.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: