Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κορωνιός: «Η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη»

Η ανάγκη της ΑΕΚ να πετύχει κάποιες σημαντικές νίκες έχει αγχώσει τους παίκτες της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός μετά το ροζ φύλλο επί του Απόλλωνα Πατρών.

Κορωνιός: «Η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη»
Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Πατρών ήταν ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, καθώς είχε κλείσει η φωνή του.

Επίσης, ο άμεσος συνεργάτης του Σερβοέλληνα τεχνικού τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» παίζουν με αρκετή πίεση, με αποτέλεσμα να βγάζουν άγχος στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Κορωνιός:

«Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας είναι πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς Βετούλας έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε τέσσερις μέρες στην ομάδα με τον κόουτς και δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Ο αντίπαλός μας έπαιξε αρκετά άμυνα ζώνης και γι’ αυτό εκτελέσαμε αρκετά τρίποντα. Στο τέλος ο Ντελινινκάιτις πέτυχε κάποια κρίσιμα καλάθια και έτσι κερδίσαμε. Η ομάδα είναι πολύ αγχωμένη. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών.

Βλέπουμε ότι η ομάδα είναι αγχωμένη. Πρώτη φορά είδα τον Ντούσαν Σάκοτα, που είναι ένα παιδί που σουτάρει καλά, να έχει 1/9 τρίποντα. Είναι φυσιολογικό όμως να συμβαίνει αυτό. Η αλλαγή προπονητή σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ, η οποία ξέρουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι, δημιουργούν μία μεγάλη πίεση στους παίκτες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας τόσο στις καλές στιγμές όσο και στις κακές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι
».

Από την πλευρά του ο Νώντας Παπαντωνίου είπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω και της πίεσης που υπάρχει. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς δεν ήμασταν εύστοχοι στα σουτ εναντίον της ζώνης. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και αυτό είναι που μετράει ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: