Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Φυσέκης: «Νιώθω μικρός για να μιλήσω για τον Άρη» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του Άρη Γιάννης Φυσέκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη: «Νιώθω μικρός για μιλήσω εγώ για έναν τέτοιο σύλλογο όπως ο Άρης. Ούτε Μπουφόν νιώθω, και άλλωστε υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τερματοφύλακες από εμένα. Θα προσπαθήσω όπως μπορώ για το καλύτερο. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και τίθεμαι στην διάθεση του προπονητή».

Για τον κόσμο του Άρη: «Μια τέτοια ατμόσφαιρα σου δημιουργεί μια άλλη αίσθηση, σου δίνει φτερά. Το ένιωσα ως αντίπαλος, πόσω μάλλον τώρα  που είμαι παίκτης του Άρη. Ο κόσμος είναι το παν σε μια ομάδα. Αν είναι ο κόσμος κοντά παίρνουμε 100% πάνω. Θέλω να τους πω να είναι εκεί δίπλα μας και να μας στηρίζουν».

Για το πώς συνδυάζει ποδόσφαιρο και πανεπιστήμιο: «Είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστεί στην Ελλάδα. Εδώ αν δείτε τις υποχρεώσεις που έχει ένας αθλητής, είναι τόσο πολλές που ουσιαστικά αναιρούν τη δυνατότητα να είσαι καλός στο σχολείο. Στο εξωτερικό το ίδιο το πανεπιστήμιο σε ωθεί να είσαι καλός αθλητής. Το διδακτορικό είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Το αν θα σου χρειαστεί και πότε δεν μπορείς να το ξέρεις».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιάννη Φυσέκη στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: