Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ξανά Λάτσιο η… Μπίλια!! (video)

«Πελατειακή» σχέση απέναντι στη Μίλαν αρχίζει να «χτίζει» η Λάτσιο. Μετά την 3άρα το Σάββατο, η Λάτσιο «ξέρανε» ξανά τους «ροσονέρι» (με γκολ του Μπίλια) και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ξανά Λάτσιο η… Μπίλια! (video)

Νέα κακή εμφάνιση για τους γηπεδούχους που ειδικά στο πρώτο μέρος δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου και τελικά οι φιλοξενούμενοι (που είχαν 2-3 καλές στιγμές) πήραν προβάδισμα στο σκορ, χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Μπίλια στο 38' (μετά από χέρι του Αλμπερτάτσι στην περιοχή).

Ακόμα κι έτσι τα πράγματα δεν ήταν τόσο... άσχημα για τους παίκτες του Ιντσάγκι. Διότι στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Τσάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Μιλανέζοι είχαν την ευκαιρία στα επόμενα 45 λεπτά να κυνηγήσουν την ανατροπή και την πρόκριση με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αμ, δε όμως... Πλην μιας φλύαρης υπεροχής δεν έδειξαν πως είχαν τον τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση, αφού τα χλιαρά σουτ τους επ' ουδενί δεν πιάνονταν σαν μεγάλες φάσεις. Και στις αντεπιθέσεις... φωτιά τους, οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει δια παντός την πρόκριση (είχαν δοκάρι). Ακόμα κι έτσι, όμως, αυτό δεν τους κόστισε και πήραν το πολύτιμο εισιτήριο -απέναντι στη Μίλαν που έμοιαζε ώρες-ώρες να μην μπορεί καν να κυκλοφορήσει την μπάλα...- την ώρα που ο Τσέρτσι των γηπεδούχων σκόραρε στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε (ως οφσάιντ) και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.



Το πρόγραμμα των «8» του Κυπέλλου Ιταλίας:

Μίλαν-Λάτσιο 0-1
(38’ πεν. Μπίλια)

Πάρμα-Γιουβέντους (28/01)

Ρόμα-Φιορεντίνα (03/02)

Νάπολι-Ίντερ (04/02)

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: