Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Χαρά μας να αποκλείουμε έναν τέτοιο αντίπαλο»

Ικανοποιημένος με την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι σε μια ιδιαιτέρως μαχητική Λίβερπουλ ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.
«Είναι μια καινούργια Λίβερπουλ και είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που την κερδίσαμε. Το μόνο που ήθελα ήταν να σκοράρουμε πριν τελειώσει το 90λεπτο.Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο.
Αν μιλήσω και πω αυτά που θέλω, ο κόσμος θα πει, να βγήκε πάλι ο Μουρίνιο να πει τα δικά του. Αν μιλήσω η FΑ θα με τιμωρήσει όπως κάνει πάντα ή τουλάχιστον προσπαθεί. Αλλά ακόμη και όταν κερδίζουμε ένα ματς πρέπει να αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε αποφάσεις επί αποφάσεων. Εάν πρέπει να πω κάτι για ένα θέμα, πρέπει να το γνωρίζω. Όταν ένας παίκτης σταματάει μια αντεπίθεση με τα χέρια, είναι κίτρινη. Όταν ένας κλωτσάει έναν άλλον μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Μιλήστε για τον Κόστα και το πέναλτι που του έγινε, αφήστε τον Κόστα να παίξει ποδόσφαιρο.
Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι και ο κόσμος ήταν απλώς εξαιρετικός. Ένας τελικός στο Γουέμπλεϊ πάντα σημαίνει πολλά. Ο κόσμος θέλει να πάει σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο και αυτό μας έδωσε κίνητρο» ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: