Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Θέλαμε μια νίκη παραπάνω στην Ευρώπη»

Στην πρόκριση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών αναφέρθηκε ο Σταύρος Κασαμπαλής, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θέλαμε μια νίκη παραπάνω στην Ευρώπη»
Ο νεαρός πασαδόρος των ακρiτών, μιλώντας στους Μάνο Ζερβάκη και Αλεξάνδρα Αξενίδου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια να διακριθεί η ομάδα στην Ευρώπη, σε σχέση με την περυσινή πορεία, στις προοπτικές που υπάρχουν κόντρα στην Μπενφίκα, στη συμπαράσταση του κόσμου στα εντός έδρας ματς, στην προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό της Α1 και στον τελικό του League Cup και στη δική του παρουσία.

Αναλυτικά: «Πέρσι, είχαμε αντίστοιχη πορεία στο Challenge Cup και φέτος θέλαμε μια νίκη παραπάνω στη διοργάνωση, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά μας έτυχε και σχετικά εύκολος αντίπαλος.

Υπάρχει η κατάλληλη ψυχολογία κόντρα στην Μπενφίκα, έχουμε το πρώτο ματς στην Πορτογαλία και τη ρεβάνς στην Αλεξανδρούπολη και θεωρώ πως έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε.

Ο κόσμος είναι μαζί μας και μας υποστηρίζει, ειδικά μετά την πορεία μας στην Ευρώπη, πανηγυρίζει και γιορτάζει στις επιτυχίες και μας στηρίζει στις ήττες, ακόμα και μεσοβδόμαδα είναι γεμάτο το γήπεδο.

Μπορούμε να προκριθούμε στους τελικούς της VolleyLeague αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όλοι στα υπόλοιπα ματς.

Στο League Cup, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την απώλεια του Άκη Ασπιώτη και να νικήσουμε και στον τελικό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Το ότι είμαι νεαρός δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω στον εαυτό μου, με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου και ο Σάκης Μουστακίδης και έχω δείξει την αξία μου, απλά ως βασικός αισθάνομαι πως πλέον έχω μεγαλύτερο βάρος και ευθύνη».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: