Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Στη λίστα και ο Κετσπάγια!

Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζει ο Καραγκούνης. Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα έχει εντός της ημέρας ο διευθυντής ποδοσφαίρου.

Στη λίστα και ο Κετσπάγια
Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που εξετάζονται να αναλάβουν την Εθνική Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει προϋπηρεσία σε πάγκο άλλου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος προπονητής είχε εργαστεί από το 2009 μέχρι και το 2014 στη εθνική Γεωργίας από την οποία αποχώρησε, λόγω των προβλημάτων που είχε με την Ομοσπονδία της χώρας.

Ο Κετσπάγια βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα (ήταν στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο) και δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι, επίσης, είναι οι Σέρχιο Μαρκαριάν και Μίτσελ, τους οποίους ο Γιώργος Καραγκούνης είχε συναντήσει στην Ισπανία, όπως και οι Γιώργος Δώνης και Τάκης Λεμονής (με τον τελευταίο έχει γίνει επαφή, ενώ με τον πρώτο είναι πιθανό να υπάρξει συνάντηση).

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να συναντηθεί ο διεθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, τον οποίο θα ενημερώσει για τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους τεχνικούς.

Οι τελικές συζητήσεις με τους προπονητές αναμένεται να πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να παρθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι το συντομότερο δυνατόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: