Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Βεργέτης: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο»

Την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης, λόγω του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου μετά την ήττα από τον Ηρακλή ένιωσε ο Στάικος Βεργέτης. «Ευθύνομαι και εγώ», σχολίασε.

Βεργέτης: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο»
Ο Σταίκος Βεργέτης τόνισε πως οι φίλοι του Αστέρα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους και τους ζήτησε συγγνώμη για την ήττα (1-0) από τον Ηρακλή στην Τρίπολη, που είχε ως συνέπεια να τη μη παρουσία των Αρκάδων στους «8» του Κυπέλλου. Παράλληλα, ο 38χρονος τεχνικός τόνισε ότι ευθύνεται για αυτήν την αποτυχία.

«Σήμερα η ομάδα υπέστη ήττα και αποκλείστηκε και είμαστε στεναχωρημένοι και ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο αν έχεις πάθος μπορείς να κερδίσεις, αν δεν το έχεις μπορείς να χάσεις. Υπήρξε από την πλευρά μου ευθύνη γιατί ήθελα να ξεκουράσω κάποια παιδιά. Κάποια παιδιά δεν ανταπεξήλθαν στον αγώνα. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα εκεί», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για το αν υποτίμησε το ματς η ομάδα του, απάντησε: «Δεν υποτίμησα το παιχνίδι. Προσπάθησα να το μεταβιβάσω στα παιδιά, αλλά αντιδράσαμε μόνο μετά το γκολ που δεχτήκαμε».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι περήφανοί, ο Αστέρας δεν χρωστάει πουθενά, δεν χρωστάει σε παίκτες, δεν έχει κάνει ατασθαλίες για να βρεθεί εκεί που είναι σήμερα».

Για την αλλαγή του Μπαντιμπαντά, είπε: «Αισθάνθηκε λίγο βαρύ το πόδι του και ζήτησε αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: