Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ίβκοβιτς: «Φαβορί για τις πρώτες θέσεις ο Ολυμπιακός»

Σε ένα καλύτερο αμυντικό παιχνίδι από την Αναντολού Εφές, σε σχέση με την εικόνα που είχε την περασμένη εβδομάδα, ελπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ίβκοβιτς: «Φαβορί για τις πρώτες θέσεις ο Ολυμπιακός»
Το φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο του TOP 16 της Ευρωλίγκας κατατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές τόνισε πως για να έχει… τύχει η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλά στην άμυνα, ενώ ο Νέναντ Κρστιτς, από τη μεριά του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις νίκες. Πρόκειται για μία ισορροπημένη ομάδα. Έχουν ήδη πετύχει σημαντικές νίκες στο TOP 16, όπως κόντρα στην Ουνικάχα στη Μάλαγα και όπως στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Μετά από μία εβδομάδα όπου παίξαμε πολύ άσχημα στην άμυνα, έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και είναι το φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Θα πρέπει να έχουν καλύτερη σχέση η άμυνα με την επίθεση. Δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια και θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο στα χέρια μας».

Από την πλευρά του, ο Νέναντ Κρστιτς, είπε: «Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και κάθε παιχνίδι στο TOP 16. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει πολύ καλές μονάδες στο ρόστερ, ενώ παίζουν πολύ καλά ως ομάδα. Όλοι ξέρουμε τους βασικούς τους παίκτες, όπως είναι ο Σπανούλης. Παίζουν πολύ καλά το πικ εν ρολ και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Έχουν αθλητικούς ψηλούς, αλλά και περιφερειακούς, όπως ο Λοτζέσκι. Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρουμε τη νίκη, αλλά τη θέλουμε οπωσδήποτε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: