Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Κίνηση για Κίρικες η Ρόμα!!

Προσπάθεια για την απόκτηση του Βλαντ Κίρικες από την Τότεναμ, ετοιμάζεται να κάνει η Ρόμα. Μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι «τζιαλορόσι» θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή με την προσθήκη ακόμα ενός ποιοτικού παίκτη, παράλληλα με την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του Εμπιβά και ο… εκλεκτός έχει βρεθεί στο πρόσωπο του 25χρονου Ρουμάνου άσου, ο οποίος τους ενδιαφέρει έντονα από το περασμένο καλοκαίρι.
Γι’ αυτό και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την τελική κίνησή τους για τον Κίρικες, ευελπιστώντας να καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους έως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Παρά το γεγονός πως ο Ρουμάνος αμυντικός εμφανίζεται θετικός, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μεγάλη διαφορά, που ίσως και να «χαλάσει» το θέμα, ειδικά μετά την απόκτηση του Εμπιβά από τη Νιούκαστλ.
Και αυτό, διότι οι Ιταλοί θέλουν να αποκτήσουν τον Κίρικες ως δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, την ώρα που οι άνθρωποι της Τότεναμ φέρονται να ζητούν ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια λίρες, λίγο λιγότερο δηλαδή από τα χρήματα που είχαν προσφέρει οι ίδιοι στην Στεάουα το καλοκαίρι του 2013.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: