Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Αν δεν γίνουν παρατράγουδα θα είμαστε πρωταθλητές»

Σίγουρος ότι ο Παναργειακός θα καταφέρει να βγει πρώτος στον όμιλο του και να προβιβαστεί στη Football League εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μιλώντας στο sport-fm.gr.

«Αν δεν γίνουν παρατράγουδα θα είμαστε πρωταθλητές»

«Η ομάδα πιστεύω ότι θα είναι πρωταθλήτρια. Είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλος της. Έχει τους καλύτερους παίκτες. Αυτό το απέδειξε με τις νίκες στα παιχνίδια με την Ελευσίνα και τον Αιολικό. Τις συγκεκριμένες ομάδες θα τις υποδεχθούμε στον δεύτερο γύρο, ενώ τελειώνει τώρα ο πρώτος. Το πρόγραμμα μας είναι εύκολο. Θεωρώ ότι είναι πρώτο φαβορί για να προβιβαστεί και εάν δεν γίνουν παρατράγουδα η ομάδα θα είναι πρωταθλήτρια και του χρόνου θα αγωνιστεί στη Football League.Είναι υγιής ομάδα, δεν χρωστάει λεφτά σε παίκτες και δίνει αυτά που έχει συμφωνήσει. Είναι άλλωστε ερασιτεχνικό Σωματείο. Νομίζω πως όλα τα πράγματα είναι όπως πρέπει να είναι και γιατί να μην πάμε στην επόμενη κατηγορία», σχολίασε και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη διαχείριση που γίνεται στον σύλλογο, ενώ συμμετέχει και ο ίδιος στα διοικητικά.

«Οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο είναι ο Νίκος ο Ρονιώτης, ο οποίος είναι κάτι σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας. Από εκεί και πέρα είμαι εγώ ως Δήμαρχος, αλλά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο και είναι δίπλα σε ότι χρειαστεί η ομάδα. Δεν έχει καμία σχέση ο Παναργειακός τώρα με αυτόν των προηγούμενων ετών. Έχει νοικοκυρευτεί, έχει πάρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έχει βάλει τις σωστές βάσεις, αποτελούμενη από νεαρούς παίκτες, αλλά και από πιο έμπειρους για να μπορέσει να φθάσει στον επιθυμητό στόχο. Η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής είναι άριστη. Είναι και Αντιδήμαρχοι στο Συμβούλιο του Σωματείου, όπως και εγώ. Όλα πάνε όπως πρέπει να πάνε και όπως πρέπει να είναι», τόνισε ο κ. Καμπόσος.

Κλείνοντας, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Άργους. «Η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί σε όλη της την πορεία από τον κόσμο. Ακόμη περισσότερο απ’ ότι τώρα. Ο κόσμος είναι η δύναμη κάθε ομάδας. Θα πρέπει ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και από εκεί και πέρα, όπως και να έχει η κατάσταση, πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: