Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Απόλλων να τον πιείς στο… Κύπελλο!!

Τι ποτήρι, το ποτάμι στο οποίο έχει μετατραπεί ο Απόλλων ξεχείλισε απ’ τη Football League κι έπιασε και το Κύπελλο! Η φοβερή «ελαφρά ταξιαρχία» προκρίθηκε με ξεγυρισμένη τεσσάρα στον Λεβαδειακό (4-1).

Απόλλων να τον πιείς στο… Κύπελλο
Μπορεί ν’ αποκαλείται «ελαφρά ταξιαρχία», αλλά αυτή που υποχρέωσε ο Απόλλων τον Λεβαδειακό ήταν πολύ βαριά ήττα.

Ξεκινώντας με μειονέκτημα το 1-1 του πρώτου αγώνα και παίζοντας σε μια απ’ τις θεωρητικά καλές έδρες της Σούπερ Λίγκας, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη τα αγνόησαν αυτά κι έφτασαν σ’ ένα μίνι-θρίαμβο (4-1).

Μπορεί λοιπόν ο Μάντζιος να μην τους άφησε ούτε λεπτό να χαρούν το προβάδισμα του Χατζή (με προβολή στο 16’) ισοφαρίζοντας αμέσως με κοντινό σουτ. Κι εκείνοι όμως ανταπέδωσαν με το ίδιο νόμισμα: Όταν στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοτσώνης έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που ξανάδωσε προβάδισμα.

Αυτό ήταν. Το παιχνίδι είχε έρθει στα μέτρα του Απόλλωνα. Και του έδωσε την ευκαιρία -όχι απλά να το πάρει, αλλά να το κάνει με θόρυβο. Γιατί ο νεοαποκτηθείς Άρσιτς τελείωσε οποιαδήποτε κουβέντα στο 57’. Κι αφότου αποβλήθηκε ο Μάντζιος στο 70’ (για αγκωνιά στον Κοτσώνη), ο Ανγκούλο ξεχείλωσε το σκορ (89’) υπογράφοντας θριαμβευτικά την πρόκριση στους «8».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: