Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Σβηστός» πάνθηρας!!

Μπορεί ο πάνθηρας να φημίζεται για την ταχύτητά του, όμως στην περίπτωση του Πανιώνιου στην έδρα της Βέροιας το τρέξιμο θα ήταν περιττό. Οι κυανέρυθροι δεν αγχώθηκαν και χάρη στο 1-1 πέρασαν στους «8»

«Σβηστός» πάνθηρας
«Ατσαλάκωτος» έφυγε ο Πανιώνιος, 1-1, από την έδρα της Βέροιας και εξασφάλισε εύκολα το εισιτήριο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε συνδυασμό με τη νίκη του 2-1 στο ματς της Νέας Σμύρνης.

Η «βασίλισσα του Βορρά» ήθελε… αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους επιθετικά και έτσι ο ρυθμός της δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, διαφύλαξε με μεγάλη ευκολία το «μηδέν» στα μετόπισθεν και χτύπησε στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παραμένουν ακίνδυνοι επιθετικά και οι «κυανέρυθροι» αγκάλιασαν την πρόκριση με το κοντινό πλασέ του Μασούρα στο 80’. Η Βέροια πάντως δεν το παράτησε έφτασε στην ισοφάριση με τον Καλτσά στο 85’ και κυνήγησε στα τελευταία λεπτά την ολική ανατροπή χωρίς όμως να τα καταφέρει.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: