Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Ξέσπασε» ο Άρης!

Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πολλές για τον Άρη, που επέστρεψε στον καλό του εαυτό, επικράτησε 3-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης και μείωσε την απόσταση απ’ την κορυφή στην 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

«Ξέσπασε» ο Άρης
Μείωσε την διαφορά του απ’ την κορυφή ο Άρης, μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ορφέα Ελευθερούπολη στην 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Με ωραίο ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα, οι «κιτρινόμαυροι» πλησίασαν στον ένα βαθμό τους Καβάλα και Πανσερραϊκό που προπορεύονται, με γκολ των Πόι, Καπνίδη και Ν’Λουντούλου.

Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, Μάουρο Πόι, άνοιξε τον χορό των τερμάτων μόλις στο τρίτο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 28’ με τον Θεοδωρίδη, μετά από μεγάλη ευκαιρία του Σαμαρά ένα λεπτό νωρίτερα.

Τα ηνία στον Άρη έδωσε ο Καπνίδης στο 39’ μετά από ωραία σέντρα του Σούνα, ενώ σκυτάλη στα τέρματα πήρε ο Ν’Λουντούλου στο 69’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΑΡΗΣ (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81' Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (84' Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66' Σταυρόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ. (Δ.Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64' Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82' Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46' Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: