Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γεύση από… Χάρα!

Το πρώτο δείγμα από τις ικανότητες του Φράνκο Χάρα αναμένεται να πάρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ θα ντεμπουτάρει στο σημερινό παιχνίδι με τον Τύρναβο στο Κύπελλο.

Γεύση από… Χάρα
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο παιχνίδι με τον Τύρναβο, καθώς είχε επικρατήσει με σκορ 3-0.

Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στον Φράνκο Χάρα, ο οποίος αναμένεται στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα (19:30, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αργεντινός εξτρέμ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα και όλα δείχνουν ότι θα δείξει ένα μέρος των ικανοτήτων του στους οπαδούς της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Φουστέρ (που προέρχεται από τραυματισμό) και αρκετοί από τους «αναπληρωματικοί» θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Την ενδεκάδα θα αποτελέσουν οι Μέγερι, Σαλίνο, Γιαννούλης, Βούρος, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Πελέ, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Φορτούνης και Μπενίτες. Επίσης, την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Χάρα, Διαμαντάκος, Βέργος, Σάλιακας, Μασουακού και Λάτσι.

Από τους «βασικούς», εκτός αποστολής έμειναν σχεδόν όλοι για να ξεκουραστούν Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μανιάτης, Κασάμι, Ντοσεβί, Αφελάι, Τσόρι, Μήτρογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: