Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στο κέρμα η πρόκριση!!

Μετά το 1-1 ανάμεσα στη Γουινέα και το Μάλι και την απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ τους στη δεύτερη θέση του ομίλου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής η πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης θα κριθεί με κλήρωση!

Στο κέρμα η πρόκριση!
Σε κλήρωση θα αποφασιστεί η ομάδα που θα συνοδεύσει την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία επιβλήθηκε του Καμερούν με 1-0, στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς μετά την ισοπαλία στην αναμέτρηση της Γουινέας με το Μάλι προέκυψε απόλυτη ισοβαθμία!

Στα του παιχνιδιού, το σκορ άνοιξε για τη Γουινέα ο Κονστάντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κειτά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, αστοχώντας από την άσπρη βούλα. Ο Μαϊγκά στο 47’ έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά σημειώνοντας το 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ.


Guinea 1 - 1 Mali (All Goals and Highlights... από footballdailytv

Αυτό είχε σαν επακόλουθο, οι δυο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση έχοντας φέρει τα ίδια αποτελέσματα και στους τρεις αγώνες στον όμιλο και επομένως παρουσιάζουν τις ίδιες επιδόσεις σε όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας. Έτσι η πρόκριση θα κριθεί σε κλήρωση!

Το ορατό ενδεχόμενο να γίνει κλήρωση μεταξύ και των τεσσάρων ομάδων απέτρεψε η Ακτή Ελεφαντοστού μετά τη νίκη του επί του Καμερούν με 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 35’ με δυνατό σουτ του Γκραντέλ. Αυτό ήταν το μοναδικό ματς στα έξι παιχνίδια του ομίλου που δεν έληξε με 1-1.



Max-Alain Gradel amazing goal - Cameroun vs... από tural-borcali

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:

Καμερούν-Ακτή Ελεφαντοστού 0-1
(35’ Γκραντέλ)

Γουινέα-Μάλι 1-1
(15’ Κονστάντ-47’ Μαϊγκά)

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου:
Ακτή Ελεφαντοστού 5 (3-2)
Μάλι 3 (3-3)
Γουινέα 3 (3-3)
Καμερούν 2 (2-3) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: