Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στα Χανιά με μοιραίο τον… Μανιά!!

Με μοιραίο τον Μιχάλη Μανιά που ήταν ο μόνος που αστόχησε από τα 11 βήματα, τα Χανιά επικράτησαν 5-3 στα πέναλτι του ΠΑΣ (2-1 το ματς μετά από 120 λεπτά) και προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου!

Στα Χανιά με μοιραίο τον… Μανιά

Στην επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο, οι Χανιώτες έκαναν την υπέρβαση αφού κατάφεραν να… ισοφαρίσουν την εντός έδρας ήττα τους με 2-1, επικρατώντας με το ίδιο σκορ μέσα στους Ζωσιμάδες.

Λίγοι θα πόνταραν πάνω τους, ειδικά από τη στιγμή που ο Σαπαλίδης στο 36’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έπαιξαν με αρκετούς αναπληρωματικούς. Όταν όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κρητικού στο 43’ οι Χανιώτες είδαν… φως και… μπήκαν.

Στο 53’ ένας άλλος Κρητικός έγραψε το 1-1 με κεφαλιά, ενώ στο 85’ με τον ίδιο τρόπο κι εκμεταλλευόμενος άστοχη έξοδο του Σωτηρίου, ο Γκότοβος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι όπου ο Μανιάς ήταν ο μόνος (ο πρώτος που κλήθηκε να εκτελέσει για τους Γιαννιώτες) που αστόχησε, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (60' Τζημόπουλος) Χαρίσης, Ηλιάδης (79' Μανιάς), Γιάκος (100' Ίλιτς), Σαπαλίδης, Κρητικός.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: