Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μινιολέ: «Δεν αξίζαμε τον αποκλεισμό...»

Πικραμένοι από την κατάληξη των ημιτελικών του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι, όμως πεισμωμένοι για να τα καταφέρουν στο Κύπελλο Αγγλίας και να πετύχουν αυτό που θέλουν στο πρωτάθλημα, εμφανίζονται στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σιμόν Μινιολέ.  
Ο Βέλγος τερματοφύλακας των «κόκκινων» που όσο περνούσε από το χέρι του σταμάτησε τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, υποστήριξε ότι θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να μετατρέψουν την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Λιγκ Καπ σε κίνητρο για το Κύπελλο και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» μέσω του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Έπειτα από έναν αποκλεισμό είσαι απογοητευμένος και πικραμένος. Ειδικά με τις εμφανίσεις που κάναμε και την προσπάθεια που καταβάλαμε, αισθανόμαστε πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα αξίζαμε κάτι παραπάνω, ωστόσο, το αποδεχόμαστε και προχωράμε. Είμαστε ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που θέλουν να διακριθούν και να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουμε».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: