Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μαρτίνεθ: «Καμία μεταγραφή στην επίθεση»

Μάταια περίμεναν οι φίλοι της Έβερτον να γίνει κίνηση, έστω την ύστατη στιγμή, για να καλυφθεί το κενό που άφησε η παραχώρηση του Σαμουέλ Ετό στη Σαμπντόρια. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει προσθήκη επιθετικού κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.  
«Ο Ιανουάριος δεν είναι ο μήνας για να βρούμε λύσεις. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι από πριν. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα στην ομάδα», ήταν το σχόλιο του Ισπανού προπονητή.
Προφανώς, ο ίδιος θεωρεί πως η επιστροφή του Αρούνα Κονέ στην ενεργό δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του είναι αρκετή για να καλύψει το κενό του Ετό και να βγει- χωρίς επιπλέον προσθήκες- η χρονιά: «Πρέπει να βοηθάμε τους παίκτες που γυρίζουν από τραυματισμούς. Μπορεί να αντικαταστήσει τον Ετό», πρόσθεσε.
Συνεπώς, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Αλεξάντρε Πάτο παύουν να ισχύουν, εκτός και αν ο Μαρτίνεθ δεν ήθελε να αποκαλύψει τις προθέσεις του και επέλεξε την τακτική του… αποπροσανατολισμού. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να το μάθουμε…
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: