Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«Κατάρα» στον Παναθηναϊκό!!

Η απίστευτη φετινή κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό! Τελευταία «θύματα» οι Σλότερ και Γκιστ που έχουν πρόβλημα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι για Γαλατά.

«Κατάρα» στον Παναθηναϊκό!

Μετά τα υπάρχοντα προβλήματα που είχε μέχρι τώρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, σήμερα πρόσθεσε ακόμα δύο στο απουσιολόγιο. Κι αυτό γιατί ο Έι Τζέι Σλότερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό κι ο Τζέιμς Γκιστ από ενοχλήσεις στον αχίλλειο!

Κι όλα αυτά φυσικά λίγα 24ώρα πριν το κομβικό παιχνίδι της Παρασκευής με την Γαλατάσαραϊ, στο ΟΑΚΑ. Η κατάσταση των δύο Αμερικανών θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη με την ευχή όλων στο πράσινο στρατόπεδο να μην είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα κι έστω και με δυσκολία να δώσουν το «παρών».

Από ‘κει και πέρα ο Παππάς είναι -ως γνωστόν- κλινήρης και παράλληλα νοκ-άουτ, ενώ ο Μαυροκεφαλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται πως σιγά-σιγά έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδό του. Τουλάχιστον για τον Μαυροβούνιο κόουτς υπάρχουν και εναθαρρυντικά στοιχεία, δεδομένου ότι οι Μποχωρίδης (μετά από καιρό) και Γιάνκοβιτς επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: