Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σκληρή ομιλία Βεργέτη σε παίκτες!

Με αρκετά σκληρή γλώσσα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ο Στάικος Βεργέτης, μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον Ηρακλή, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σκληρή ομιλία Βεργέτη σε παίκτες
Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας από τον Ηρακλή, ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στους παίκτες του με αρκετά σκληρή γλώσσα για την εικόνα που έδειξαν, όχι μόνο κόντρα στον «Γηραιό» αλλά γενικότερα των τελευταίων αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Δεν γίνεται να διαλέγετε παιχνίδια. Να μην δίνετε το 100% σε όλους τους αγώνες. Πού πήγε η σπίθα των ευρωπαϊκών αγώνων και των αγώνων με τους μεγάλους; Δεν χάσαμε από κανέναν τους και μάλιστα, κάνατε εξαιρετικές εμφανίσεις».

Συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος: «Αντίθετα, σε αγώνες όπως με τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και βέβαια, δεν ήταν εικόνα αυτή που είχαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή, στον οποίο ήρθε και το πιο βαρύ χτύπημα για εμάς. Πρέπει να συνέλθουμε, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και να αγωνιζόμαστε σε όλους τους αγώνες με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: