Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ούτε να το σκέφτονται!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κέρκυρα για τους «16» του Κυπέλλου και η πρόκριση στα προημιτελικά μοιάζει κάτι σαν υποχρέωση. «Γρίφος» η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Δέλλας.

Ούτε να το σκέφτονται
Άλλο ένα τεστ με ομάδα της Super League δίνει φέτος η ΑΕΚ, κάνοντας… ζέσταμα για την επόμενη σεζόν, καθώς φιλοξενεί στις 17:00 (ΟΤΕ Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Κυπέλλου.

Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια που έδωσε η Ένωση κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν με ομάδα της πρώτης κατηγορίας πήρε τη νίκη με εμφατικό τρόπο σε ένα από αυτά, κόντρα στον Ατρόμητο (επικράτησε 3-0) και έδειξε ότι ανήκει στο top επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου στα άλλα δύο (0-0 με Πανθρακικό, 1-1 με Κέρκυρα). Σε αυτά συνυπολογίζεται και το 3-2 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αν και ήταν φιλικό.

Το 1-1 στο νησί των «Φαιάκων» κάνει την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φαβορί για την πρόκριση και τη νίκη σαν υποχρέωση (αν και της κάνει και το 0-0).

Ο 39χρονος τεχνικός δεν έδειξε χθες κάτι όσον αφορά την 11άδα του σημερινού αγώνα, αν και έχει ανοικτά μέτωπα. Δεν ήθελε όμως να κουραστούν ακόμα περισσότερο οι ποδοσφαιριστές του και η προπόνηση δεν ήταν σε φουλ ρυθμούς, λογικό μια και ήταν παραμονή ματς.
Οι Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Γιόχανσον, Μάνταλος, Αραβίδης θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι.

Από εκεί και πέρα παίζεται μια θέση στα αριστερά της άμυνας με τον Πεταυράκη να έχει περισσότερες πιθανότητες να αρχίσει αντί του Σοϊλέδη, αν και ο τελευταίος έκανε πολύ καλό παιχνίδι τη Δευτέρα με τον Παναιγιάλειο.

Αν ο Ανάκογλου δεν κατορθώσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του δίπλα στον Γιόχανσον θα είναι λογικά ένας εκ των Τζανετόπουλου, Ρόβα.

Μπροστά οι Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Μπρέτσεβιτς διεκδικούν τις δύο θέσεις. Ολα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται τελικά ο Κροάτης να μείνει στον πάγκο και στην περίπτωση αυτή ο Αραβίδης να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, όπως έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κέρκυρας είναι Σέτκους στο τέρμα και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Χαβίτο, Κοντός, Μαρκόφσκι.

Εκτός αποστολής είναι οι Ναγιάρ, Ζουμπουλάκης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: