Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προετοιμασμένη και για τα… χειρότερα η ΑΕΚ!!

Το προβάδισμα μετά το 1-1 στην Κέρκυρα δεν χαλαρώνει τον Δέλλα και τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς. Η ΑΕΚ θέλει να κλειδώσει την πρόκριση αλλά αν δεν τα καταφέρει θα είναι έτοιμη και για πέναλτι.

Προετοιμασμένη και για τα… χειρότερα η ΑΕΚ
Ακόμη ένα βήμα στο Κύπελλο, αλλά και στον δρόμο για της δυναμικής της επιστροφής θέλει να κάνει η ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα (την Πέμπτη στις 17.00) στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε την Τετάρτη την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό του 1-1 στο νησί των «Φαιάκων» και είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι παίκτες του σίγουρα θέλουν να καθαρίσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα το παιχνίδι, ώστε να μην αγχωθούν στο φινάλε. Πάντως, στα Σπάτα την Τετάρτη ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δεν προετοίμασε τους παίκτες του απλώς στα καθιερωμένα θέματα τακτικής και δοκιμών, αλλά τους… ζέστανε και στα πέναλτι, στην περίπτωση που χρειαστεί να κριθεί το «εισιτήριο» στην άσπρη βούλα.

Στα ευχάριστα για τον Δέλλα, ήταν το γεγονός πως όλοι όσοι έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς προπονήθηκαν κανονικά χωρίς απρόοπτα.

Αναλυτικά: Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: