Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Άλλος Ντουρμάζ με Περέιρα!!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει στο sport-fm.gr για την… χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, που ακούει στο όνομα Τζίμι Ντουρμάζ και αυτή πιστώνεται αποκλειστικά στον νέο κόουτς.

Άλλος Ντουρμάζ με Περέιρα
Ο Σουηδός δέχτηκε μεγάλη αμφισβήτηση στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με τον Μίτσελ να μην τον εμπιστεύεται όσο θα έπρεπε. Όμως με την έλευση του Πορτογάλου προπονητή, ο Ντουρμάζ έχει μεταμορφωθεί και άνετα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς πως επί της ουσίας, ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί μια…φρέσκια μεταγραφή στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Τζίμι στα δύο ματς του πρωταθλήματος που μπήκε, βοήθησε πραγματικά πολύ και ειδικά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου ο Ολυμπιακός είχε κολλήσει μπορεί να πει κανείς πως άλλαξε την ροή του αγώνα. Σίγουρα όμως η πιστοποίηση του πόσο ανεβασμένη είναι η ψυχολογία του, αποτέλεσε ο αγώνας με τον Τύρναβο, με τα τρία γκολ που σημείωσε ο Ντουρμάζ, αλλά και τις τρεις ασίστ που έβγαλε. Πιο ομαδικός, συμμετέχοντας περισσότερο στο παιχνίδι ο Ντουρμάζ δείχνει όσο περνάει ο καιρός από τη στιγμή που ανέλαβε ο Περέιρα, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, πως είναι μια σπουδαία μονάδα, στην οποία μπορεί να ποντάρει ο Θρύλος.

Ο Ντουρμάζ είναι παίκτης με ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, αρκεί να τον πιστέψει και να τον εμπιστευθεί ο προπονητής. Ο Ντουρμάζ είναι διεμβολιστής, δημιουργός και είναι ικανός να σκοράρει, ενώ έχει άριστα «στημένα». Με τον Περέιρα, θα πάρει τις ευκαιρίες του για ν’ αποδείξει τι αξίζει και επί της ουσίας θα είναι μια νέα προσθήκη, για τον Θρύλο, στο δεύτερο μισό της σεζόν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: